مضرات مصرف شيرينی‌جات مصنوعی در هنگام افطاری | پاکباز دات آی آر |*_*| PAKBAZ.IR


طراحی و راه اندازی فروشگاه و سیستم فروش آنلاین فایل

ضعیفمتوسطخوبعالیمحشر (نظرت چیه؟)

مضرات مصرف شیرینی‌جات مصنوعی در هنگام افطاری

ارسال شده در موضوع: جالب و خواندنی
يك نظر | تعداد بازديد : 4,629 بازدید

مضرات مصرف شیرینی‌جات مصنوعی در هنگام افطاری امرزه با فرارسیدن ماه مبارک رمضان مصرف شیرینی‌جات مصنوعی بشدت درمیان مسلمانان افزایش پیدا می‌کند و متأسفانه افراد بدون این‌که متوجه عوارض و مضرات آن باشند به آن روی می‌آورند، خصوصا درهنگام افطاری به صورت‌های شربت‌، زولبیا، بامیه و انواع شیرینی‌جاتی که قند و شکردرآن مصرف شده، استفاده می‌‌کنند.

لذا بسیارضروری است که با دلیل و استناد به کتاب‌ها وتحقیقات انجام شده به مضرات متعدد این‌گونه شیرینی‌جات خصوصاً درهنگام افطار، اشاره شود. باشد که کسانی که در فکرسلامتی و تندرستی خویش هستند کم‌تراستفاده کنند یا جایگزین‌های آن را مصرف نمایند.

۱- مصرف قند و شکر و مشتقات آن درهنگام افطاری: موجب سستی و کسالت می‌شود و چربی خون نیز بالا می‌رود برعکس خرما، زیرا قند و شکربرای جذب خون نیاز به مواد دیگردارد که معمولاَ آن را ندارد و برای جذب شدن از مواد ذخیره شده بدن مثل کلسیم، کروم، منیزیم و….استفاده می‌کند. بنابراین با مصرف شیرینی‌جات درهنگام افطاری بدن بسیاری ازاملاح مفید و ضروری خویش را از دست می‌دهد، که موجب لطمه به سلامتی و صحت بدن نیز است.

۲- مصرف قند و شکر(شیرینی جات) موجب تصلب شرائین و بیماری‌های قلبی می‌شود و چربی خون را بالا می‌برد: زیرا در تحقیقات معلوم شده که کبد از اسید استیک، کلسترول می‌سازد و مستقیم تحویل خون می‌دهد. قند و شکراسید استیک ایجاد می‌کند و درنتیجه به طور غیرمستقیم اسیداستیک درجداررگ‌ها رسوب می‌کند. ضمن این‌که ترشح زیاد انسولین نیز همراه با چربی است. همچنین موجب بی‌نظمی و اضطراب ضربان قلب می‌شود.

۳- شیرینی‌جات مصنوعی موجب بی‌نظمی درانجام وظایف بدن می‌شود: زیرا قند و شکر برای جذب، بسیاری از املاح مفید و کمیاب بدن را ازبین می‌برد، و از طرف دیگربا کمبود این املاح آنزیم‌های لازم ترشح نمی‌شود و اختلال در نظم بدن بوجود می‌آید۰ (کتاب الدواء بالماء)

۴- موجب ناراحتی‌ها و بیماری‌های کبدی می‌شود: زیرا قند زمانی برای مصرف سلول‌ها قابل استفاده است و می‌تواند تولید انرژی کند که به صورت منوساکارید (قند ساده) درآمده باشد درغیراین‌صورت کبد باید این کار طاقت فرسا را انجام دهد و قند را برای جذب آماده نماید که در جریان این امر فشارزیاد به کبد وارد می‌شود.

۵- قند و شکر درواقع موادی مرده است: که املاح و مواد معدنی آن در قسمت کارخانه از بین می‌رود و نیروهای حیاتی خود را کاملا از دست داده است (با ترکیب شدن با مواد دیگر یا با حرارت شدید)، ضمن این‌که با داروهای شیمیایی سفید می‌شوند و زیان آن واضح است.

۶- خوردن قند و شکر موجب درد مفاصل و استخوان می‌شود: زیرا با خوردن آن کلسیم بدن برای جذب شیرینی مصرف می‌شود، درنتیجه موجب پوکی استخوان و نرمی آن می‌شود. ضمن این‌که اختلال درنسبت کلسیم و فسفات بدن ایجاد می‌کند.

۷- اثر شیرینی قند و شکربرسیستم دفاعی و اعصاب بدن: از نظر علمی ثابت شده است، که خوردن قند و شکر قدرت گلبول‌های سفید در از بین بردن میکروب‌ها را کاهش می‌دهد بطوری‌که سیستم ایمنی بدن را ۵ تا ۶ ساعت فلج می‌کند و موجب تعطیل شدن وظایف بدن است. ازطرف دیگر شیرینی‌جات مصنوعی موجب ازبین رفتن ویتامین‌های  Bکه براd اعصاب و بدن حیاتی است می‌شود. درنتیجه ناراحتی‌های عصبی ایجاد می‌کند. دکتر جانسون دورفیلی می‌گوید: شیرینی‌جات مصنوعی یکی ازغذاهای مهلک جسم است و موجب اضطراب و اختلال درسیستم عصبی انسان می‌شود.

۸- موجب ناراحتی‌های کلیوی می‌‌شود: زیرا دفع مایعات بدن را زیاد می‌کند که به مرور بافت‌های داخلی کلیه دچاراشکال می‌شود. ازطرف دیگر موجب تشکیل سنگ در مجاری ادرار می‌شود که ازکلسیم ته‌نشین شده تشکیل شده است.

۹-مصرف شیرینی‌جات مصنوعی موجب انواع بیماری‌ها و ناراحتی‌های زنانه می‌شود: از جمله؛ کیست تخمدان، فیبرم، میوم، افتادگی رحم و مثانه، دردهای شدید درهنگام پریود. (کتاب ۱۵روزتا سلامتی جمشید خدادادی صفحه‌ی ۲۰۲)

۱۰- به طورکلی مصرف بی‌رویه‌ی شیرینی‌جات و قند و شکر بیماری‌های دیگری نیز ایجاد می‌کند از قبیل‌: افسردگی، بیماری‌های دندان و لثه، ناراحتی‌های پوستی، یبوست، انواع ناراحتی‌های عصبی،  بی‌خوابی و پرخاشگری کودکان، ناراحتی قلبی و عروق، ناهنجاری‌های روحی، فشار خون‌، چاقی‌، تصلب شرایین، عصبانیت میگرن‌، فراموشی و………

۱۱- مصرف قند و شکر موجب خستگی سستی و بی‌حالی می‌شود: – خصوصا در هنگام افطاری – زیرا برای جذب، ویتامین‌ها و املاح بدن را به مصرف می‌رساند.

۱۲- قند و شکر یکی از عوامل مهم ایجاد سرطان می‌باشد: همچنین موجب رشد سلول‌های سرطانی می‌شود. زیرا با فلج شدن سیستم دفاعی، میکرب‌ها و ویروس‌ها سریع‌تر رشد می‌کنند.

۱۳- در فرآوری و تصفیه‌ی شکر در کارخانه از انواع سموم قوی و کشنده استفاده می‌کنند: که مصرف آنها به مرور انسان را مسموم و اعضای داخلی را از کار می‌اندازد و موجبات بیماری‌های فراوانی را فراهم می‌آورد. برخی از این سموم عبارتند از: آهک، سود (جوش شیرین)، کارتن (استخوان مرده یا فسفر)، پلاتین، فرمالین، گاز گوگرد و گاز کربنیک.

۱۴- محققی به نام دکترنلسی ابلسون در کتابش به نام:Hait lick the Sugar ۴۰″ ” چهل مورد ازبیماری‌ها و عوارض قند و شکر را به اثبات رسانده که به برخی از آنها که قبلا ذکر نشده اشاره می‌شود:
(ضعف بینایی – مشکلات مختلف دستگاه گوارش – خراب شدن لثه و پوسیدگی دندان – عفونت‌های دستگاه تناسلی – تشکیل سنگ کیسه صفرا – پوکی استخوان – عقیم شدن (با کاهش ومصرف ویتامینE) – سیروس کبدی بیماری قند – کاهش قدرت حافظه و یادگیری – اضطراب و نگرانی و به هم زدن توازن هرمونی و اختلال در کار آنزیم‌ها و…

۱۵- تمام دانشمندان و تغذیه‌شناسان نامی و مشهور دنیا متفقند براین‌که قند و شکر تصفیه شده برای سلامتی افراد بشر بسیار مضر می‌باشد و موجبات بسیاری از بیماری‌ها را فراهم می‌آورد.

با توجه به مضرات بسیار زیاد شیرینی‌جات آیا باز هم ارزش آن دارد که شخص شیرینی‌جات مصنوعی مصرف کند؟
حال ای برادر و خواهرمسلمان آیا می‌دانید که اگر به عنوان ثواب در رمضان قند و شکر(شیرینی‌جات) را به معده مسلمانان برسانید گام مؤثری در دچارشدن آنها به انواع بیماری‌ها برداشته‌اید؟
لازم به ذکراست که بهترین جایگزین قند و شکر،عسل می‌باشد که بوسیله‌ی آن می‌توان انواع شیرینی‌جات سالم و مفید را تهیه نمود و یا شیرینی‌جات طبیعی دیگرمثل خرما، شیره‌ی خرما، انگور و…

منبع : سایت تابش

يك ديدگاه براي “مضرات مصرف شیرینی‌جات مصنوعی در هنگام افطاری”

  1. پاکباز دات آی آر |*_*| PAKBAZ.IR » مضرات مصرف شيرينیجات …وبکده ایرانی گفت:

    […] مطلب پاکباز دات آی آر |*_*| PAKBAZ.IR » مضرات مصرف شیرینیجات … این نوشته در وبکده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به […]

    Thumb up 0 Thumb down 0

پاسخ به نوشته


انتشاراتی دات کام